vrijdag 17 juli 2009

Friedrichshaffen - Out Door

Gisteren vertrokken we vroeg in Céüse op weg naar de grote Out Door beurs in Friedrichshaffen (Duitsland) nadat we afscheid genomen hadden van Jon en Dave.

Om 18 uur kwamen we aan op onze bestemming en installeerden we ons op de voorziene kampeerplaats naast het lokaal voetbalveld.

Vandaag liepen Flo, Jé en ik al wat rond op de beurs van de ene stand naar de andere. Het is geweldig om te zien dat er zoveel grote verschillende merken zijn! We namen overal wat gadgets mee en leerden veel nieuwe producten en merken kennen.

Het is ook leuk om te zien dat Five Ten een groter gamma heeft dan twee jaar geleden, ze maken nu meer schoenen voor een veel groter publiek. De schoenen worden ook meer casual wat erg leuk is om te dragen ook in het gewone leven!

Ik zelf heb al contact opgenomen met mijn recente en toekomstige sponsors hier op de beurs wat voor enkele lange gesprekken zorgde. Ik maakte ook kennis met de verschillende aanpak van sponsoring in de klimwereld! Dit alles is een geweldige ervaring en erg leerrijk!

0 comments:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More